ONDERWIJS

Makurah verzorgt workshops voor alle doelgroepen in het onderwijs, zowel voor leerlingen als leerkrachten.

Alom beweging in de klas! Beweging van alle slag! Afrikaanse dans,  Bollywooddansen tot Yoga, de hele wereld rond! Basissessies worden aangereikt tot verdiepingssessies met een toonmoment in de klas of schoolfeest. Van aangereikt materiaal tot inbreng van de leerling. Zolang het maar beweegt.

AFRIKAANSE DANS

Laat je meevoeren door de opzwepende ritmes. Het is samen beleven, lachen en dansen. Voel de grond onder je voeten en aard binnenin jezelf. De bewegingen maken je lichaam volledig los. Je verbrandt meer calorieën dan lopen en zoveel meer fun. Er worden danspassen aangeleerd, gebaseerd op traditionele West-Afrikaanse dans. Met zorg en respect voor ieder lichaam gaan we samen dansen. De bewegingen worden voldoende herhaald zodat je niet hoeft na te denken. Veel aandacht gaat naar een goede opwarming en stretch. Kortom, veel afwisseling en plezier! Na elke les blijf je voor de rest van de dag rond huppelen.

Deze workshop wordt gegeven voor Kleuter – Lager – Secundair – Hoger Onderwijs.
Afhankelijk van de doelgroep duurt de workshop van 45min tot 2u.

BOLLYWOOD

Ontdek de kleurrijke ritmes en magische liefdesverhalen van het Oosten. Zonder meer brengt Bollywood je in beweging. Waan je in een musical en speel de hoofdrol in het verhaal. Een gemakkelijke choreografie wordt aangeleerd gekoppeld aan een film of lied. Bollywood is toegankelijk voor iedereen en brengt spontaan een lach op je gezicht.

Deze workshop wordt gegeven voor Lager – Secundair – Hoger Onderwijs.
Afhankelijk van de aanvraag duurt de workshop 1u – 1u30 – 2u.

 

YOGA

Deze workshop wordt gegeven voor Kleuter – Lager – Secundair – Hoger Onderwijs.
Afhankelijk van de aanvraag duurt de workshop 1u – 1u30 – 2u.

 

INFO – OFFERTES –  BOEKINGEN

 0486-284455 of makurah@hotmail.com