WORKSHOPS OP AANVRAAG

Voor bedrijven, teambuilding, feestjes, vrijgezellen, senioren,…

 

DANS

AFRIKAANSE DANS

Laat je meevoeren door de opzwepende ritmes. Het is samen beleven, lachen en dansen. Voel de grond onder je voeten en aard binnenin jezelf. De bewegingen maken je lichaam volledig los. Je verbrandt meer calorieën dan lopen en zoveel meer fun. Er worden danspassen aangeleerd, gebaseerd op traditionele West-Afrikaanse dans. Met zorg en respect voor ieder lichaam gaan we samen dansen. De bewegingen worden voldoende herhaald zodat je niet hoeft na te denken. Veel aandacht gaat naar een goede opwarming en stretch. Kortom, veel afwisseling en plezier! Na elke les blijf je voor de rest van de dag rond huppelen.

Deze workshop wordt gegeven voor alle doelgroepen
Afhankelijk van de doelgroep duurt de workshop van 45min tot 2u.

BOLLYWOOD 

Ontdek de kleurrijke ritmes en magische liefdesverhalen van het Oosten. Zonder meer brengt Bollywood je in beweging. Waan je in een musical en speel de hoofdrol in het verhaal. Een gemakkelijke choreografie wordt aangeleerd gekoppeld aan een film of lied. Bollywood is toegankelijk voor iedereen en brengt spontaan een lach op je gezicht.

Deze workshop wordt gegeven voor alle doelgroepen
Afhankelijk van de aanvraag duurt de workshop 1u – 1u30 – 2u.

 

BELLYDANCE 

Bellydance is een vorm van dansen met de nadruk op sierlijk bewegen. Ontdek de zachte kant van jezelf. Je beweegt vanuit je buik. Door de trilling van de muziek kom je in beweging. Je voelt, je beleeft, je danst. Ervaar een ongeziene blijheid in je hart en uiteindelijk een volledige ontspanning in het gehele lichaam.

Bellydance is weldaad voor je zijn je algemeen welzijn. Je energie kan vrij stromen met als resultaat een frisse geest. Het zorgt voor stabiliteit in je bekkengebied, waardoor je gecenterd door het leven stapt. Je ritmegevoel wordt sterker.

Je krijgt een glimlach op je gezicht en gaat stralend naar huis.

Deze workshop wordt gegeven alleen voor volwassenen en senioren
Afhankelijk van de aanvraag duurt de workshop 1u – 1u30

 

 

YOGA

 

Zet even de knop op pauze. Een verpozing tussen alle drukte heen. Het yoga moment is jouw moment.

Kom thuis in jezelf, in je lichaam. Door op een zachte manier te bewegen wordt het lichaam geopend. De spieren worden in de actievere houdingen verlengt en versterkt. Yoga werkt zowel preventief als genezend.

Het systeem verlichten van stress om totaal te kunnen ontspannen.
Lach met je ogen, lichaam en geest.
Dit gevoel van blijheid neem je mee voor de rest van de week.

Zeker en vast een vleugje humor en plezier in de les.

 

Deze workshop wordt gegeven voor alle doelgroepen
Afhankelijk van de aanvraag duurt de workshop 1u – 1u30 – 2u.

 

 

 

INFO – OFFERTES –  BOEKINGEN

0486-284455 of makurah@hotmail.com